Puma.cat

El puma és un mamífer de la família Felidae, nadiu d'Amèrica. Aquest gran gat solitari és el mamífer salvatge terrestre més nombrós de l'Hemisferi Occidental, s'estén des del Yukon, al Canadà, fins al sud dels Andes. El puma és adaptable i generalista, pel que es troba en els principals hàbitat de tota Amèrica.

Aquesta pàgina s'està construint. Esperem poder llençar-la en breus.
Gràcies :)